Be visible. Be authentic. Be the story.

Be PR is gespecialiseerd in PR, events, influencer marketing en social media management. Met een uitgestrekt netwerk in Nederland binnen de lifestyle-, fashion-, beauty-, food- en kidsbranche, weet Be PR de juiste connectie te maken tussen (online) media, influencers, content creators en merken.

Do good en duurzaamheid zijn onderwerpen die Be PR beaamt. We creëren en vergroten op een creatieve manier merkbekendheid.

Een product, dienst of range waar aandacht voor gegenereerd moet worden? Neem vrijblijvend contact op!

About Michelle

Michelle is sinds 2014 te vinden in de PR-business. Ze heeft voor verschillende PR-bureaus en diverse beauty, health, food en lifestyle merken gewerkt. Gedurende deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in PR, haar netwerk opgebouwd en zich verdiept in alle ins-and-outs over influencer marketing, persevenementen en social media management.

Tijdens deze periode zijn haar verschillende dingen opgevallen. Dingen waarvan zij dacht dat dit anders én beter kon: o.a. persoonlijke betrokkenheid, flexibiliteit, duurzaamheid en tailor made proposals. Daarom koos ze om voor zichzelf te beginnen. De start van Be PR.

Be PR is gespecialiseerd in het creëren en vergroten van brand awareness op een creatieve manier. We bespreken het doel wat behaald dient te worden en stellen een gericht plan op, passend binnen het budget.

Persoonlijk contact staat op één. Alle handelingen worden opgepakt door één en dezelfde persoon, zodat zij overal van op de hoogte is en snel kan schakelen indien nodig.


Klanten van Be PR:

BEKIJK

SERVICES & SUPPORT